Maak uw keuze

Initiatiefnemers en uitvoerders

De ontwikkeling van de internetversie van de ARBO RI&E Grafimedia (de Web-RI&E) is een gezamenlijk initiatief van de Raad voor Overleg in de Grafimedia Branche (ROGB) in het kader van de ontwikkeling van het arbobeleid van de bedrijfstak (1994 – 2014). De sociale partners zijn vertegenwoordigd in de paritaire Werkgroep Arbeid & Gezondheid Grafimedia (WAGG), die de verantwoordelijkheid heeft invulling te geven aan het bedrijfstakbeleid op het gebied van HRM-beleid en Duurzame Inzetbaarheid.

Partners

De Web RI&E Grafimedia is ontwikkeld door het Dienstencentrum, in samenwerking met automatiseerder Muldis C&E. Het Dienstencentrum is reeds vanaf het begin van de ontwikkeling van het bedrijfstakbeleid rond Arbeidsomstandigheden en Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers betrokken bij de ontwikkeling van diverse instrumenten.
In het kader van de duurzame ontwikkeling van deze webapplicatie, is ten behoeve van het ontwerp van de site gekozen voor de inzet van MBO-studenten van het Grafisch Lyceum Utrecht en ontwerpstudio Guifi.

Dienstencentrum Muldis C&E GLU Guifi

Copyright © Dienstencentrum, 2014
Alle rechten voorbehouden.