Werken in een browser

Top  Previous  Next

 

 

Werken in een browser

 

 

De huidige Arbo RI&E Grafimedia is een zogenaamde webapplicatie. Dat betekent dat u ermee werkt via een programma dat webpagina's kan tonen - een zogenaamde browser. Dat klinkt wellicht technisch, maar is in de praktijk een programma waar u al regelmatig mee werkt: bijvoorbeeld Internet Explorer (van Microsoft), Chrome (van Google), Firefox (van Mozilla) of Safari (meestal op een Apple apparaat).

 

Elk van die programma's heeft een eigen set mogelijke instellingen. De Arbo RI&E Grafimedia is zo gemaakt dat deze werkt voor gangbare instellingen van elke browser. We verwachten dus dat u geen aanpassingen aan de instellingen hoeft te doen om met de RI&E te werken.

 

Het is echter wél mogelijk dat uw instellingen zo zijn dat de RI&E niet functioneert. Dat is meestal alleen zo indien u (of uw automatiseerder) daar een specifieke noodzaak voor had. In dat geval kan het uitkomst bieden (indien nodig) om uw browser naar de standaardinstellingen terug te zetten. Indien dat niet mogelijk is, kunt u wellicht één van de andere hierboven genoemde browsers installeren (deze zijn op moment van schrijven van deze helptekst allemaal gratis).