De RI&E (de reguliere versie)

Top  Previous  Next

 

 

Niveau 2: de (reguliere) RI&E Grafimedia

 

 

Deze RI&E komt qua looks and feel, maar ook qua inhoud, zo goed als volledig overeen met het reguliere niveau van de RI&E Grafimedia (3.1.2).  Met deze RI&E ben je aan de ene kant volledig in de (werkplek gerichte) inventarisatie, maar blijft het werk nog tot op zekere hoogte beperkt.

 

 

'Opschalen' naar een hoger RI&E-niveau.

 

Als RI&E-gebruiker kan het natuurlijk voorkomen dat je na afronding van deze versie van de RI&E verder wilt. Al helemaal als je de stelling bent toegedaan dat stilstand, achteruitgang in de hand werkt. In dat geval willen wij je adviseren om op te schalen naar de RI&E PLUS.

Met deze uitgebreide versie van de (reguliere) RI&E kan een werkgever/werknemer, een Arboprofessional of een Preventiemedewerker met visie verdere invulling geven aan het arbobeleid van de onderneming. Het aspect gezondheidsmanagement staat in deze versie hoog in het vaandel. De RI&E PLUS is dan ook bij uitstek geschikt voor bedrijven, die verder willen gaan dan hun concurrent op het gebied van ARBOzorg, OHSAS 18001 en/of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

 

'Terugschakelen' vanuit de reguliere RI&E naar de KERN RI&E.

 

Bedrijven die wellicht toch overwegen de KERN RI&E te willen gebruiken, maar liever wel willen vasthouden aan een meer specifiekere benadering van hun bedrijf, adviseren wij om als eerste de reguliere RI&E te gaan/blijven gebruiken. Indien u echt op een eenvoudigere wijze uw bedrijfs-RI&E wilt onderhouden kunt u alsnog terugschakelen naar de KERN RI&E. Het grote voordeel is wel dat u in de KERN RI&E uw bedrijfsprofiel goed ziet terugkomen. De door u gedefinieerde afdelingen en werkplekken/machines worden netjes weergegeven.